Mary Kay

Mary Kay
MARY KAY

onsdag 26 februari 2014

Time Wise - skräddarsydd hudvård

Serien Time Wise är fantastisk, inte bara för att den jobbar mot ålderstecken och ger utlovade resultat, utan också för att den finns i två varianter, en för fet/kombinerad hy, och en för torr/normal hy. Rengöringen 3-in-1 är både rengöringskräm och -gelé, och fuktkrämen håller fukten tills du tvättar ansiktet nästa gång. Även Time Wise foundation finns både för fet/kombinerad och torr/normal hy. Produkterna innehåller inga tunga vegetabiliska oljor som täpper till porerna, utan bara lätta rena mineraloljor framställda i det egna laboratoriet. Varianten för fetare hy har en lila rand på förpackningen, medan dem för torr/normal har en rosa rand. Alla de andra produkterna i Time Wise-sortimentet funkar på alla hudtyper.

De här produkterna går att kombinera på olika sätt så att man får sin egen ultimata hudvård. Vissa kunder använder produkter bara för den ena hudtypen, medan andra kombinerar dem för att få den perfekta balansen. Jag har exempelvis en kund som använder den lila rengöringen och den rosa fuktkrämen, och en annan kund som gör precis tvärtom. Jag använder det lila rakt igenom, även på foundation, Matte Wear, och den ger en matt yta och ger inte upphov till oren hy.

Hur ska man veta vilken man ska ha? Till att börja med vet de flesta med sig vilken hudtyp eller vilka hudproblem de har. Sedan får man prova ut sin hudvård tills man tycker det funkar, för i Mary Kay får man alltid byta tills man är nöjd med sina produkter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar