Mary Kay

Mary Kay
MARY KAY

fredag 27 september 2013

Gregg Brockington: Beauty for all ages del 2













Sista delen av Gregg Brockingtons föredrag handlade om den 60-åriga kvinnans hy. Gregg tipsar om att anpassa din foundation och hitta en nyans som både täcker och lyser upp ansiktet. Lägg litet concealer i den inre ögonvrån, det ger ett piggare och fräschare intryck. Lägg inte ned för mycket jobb på ögonbrynen, plocka inte för mycket, det ser bara konstigt ut. Måla framför allt inte brynen för mörka utan välj en naturlig nyans på ögonbrynspennan. Man skall absolut inte använda ögonpenna på ögonlocken, den är för mjuk och ögonbrynen ser onaturliga ut. Ögonbrynspennor är hårda därför att man skall kunna måla naturliga små streck som liknar ögonbrynshår. Använd inte för hårda färger utan anpassa dem till din hy. Lägg på tunnare och mindre av allt, framför allt av makeupen!

Bli inte fast i en look! Prova något nytt som passar din ålder. När det gäller färg: lägg rouget litet högre upp, bara litet rouge på tinningarna. Dina ögon: måla fräst fransarna och brynen och använd en diskret eyeliner nära fransarna och sudda med en smudger brush. Gregg Brockington anser att det är ett måste med ögonfransböjare, det ger ögat en piggare, gladare och öppnare look. Prova att blanda svart mascara med färgad mascara för att definiera ögat mer. Mary Kay har nu både en plommonfägad, en blå och en grön mascara som man kan lägga på topparna för att pigga upp.

För ett trött ansikte: använd highlighter! Det finns flera i sortimentet. Gregg Brockington berättade att han helst använder mineralskuggan Crystalline som highlighter, ja, till altt: som ögonskugga, längs överläppen, på kindbenet, i ögonvrån, på näsryggen. Det ger ditt ansikte det där lille extra men är ändå diskret.

Gregg Brockington uppmanade oss att ta till oss dessa tips för att uppnå "The full potential of who you are and who you want to be in the world". Något att inspireras av från ett riktigt proffs, eller hur?

<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar