Mary Kay

Mary Kay
MARY KAY

fredag 7 mars 2014

Hudvårdsrådgivning hos mig

Om du kommer på en kostnadsfri hudvårdskonsultation hos mig är det här vi sitter. Till att börja med får du behandla dina händer med Satin Hands (mjukgörare, skrubb och handkräm). Efter det lägger du Satin Lips: lip mask som mjukar upp och peelar läpparna, och lip balm som är ett vårdande läppbalsam). Sedan får du göra en ordentlig rengöring av ansiktet. Efter det får du lägga på dagkräm, fuktkräm och ögonkräm.

Sedan börjar vi med makeupen. Är du inte van att ha makeup så väljer vi något väldigt diskret. En lätt foundation eller puderfoundation. Ett rouge och sedan ett par skuggor som du känner dig bekväm med. Till sist mascara.

Innan du kommer kollar jag med dig vad du har för typ av hy, och om du tycker att du har några problem med din hy. På det sättet kan jag skräddarsy en hudvård som du får prova, eftersom Mary Kay har produkter för alla hudtyper.

Allt det här tar knappt en timme om vi inte har så trevligt att det tar litet längre tid. Sedan kan du gå ut i världen och alla som ser dig kommer att säga att du är jättesnygg :).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar